Thursday, January 28, 2016

US of A.

I get pangs sometimes to go back to the USA. Those pangs come in waves of memories of places we lived and visited. I take the time to burn something into my memory and I did that a lot in the USA. Once a month, at least, we'd take the time out to spend a weekend in Ventura doing the same thing every time, visiting the same places every time, staying at the same hotel every time and evening making sure we hit the same CVS store every time. I remember sitting in the hotel room one night taking in the room and thinking, remember this moment about Ventura because there will be a time where it will be the last time we'll ever be here.

And that's where my fascination with taking photos of everything we did came into play.

Nina and her crew are currently in the USA ticking off a to do on Allegra's bucket list.

I wish I was with them right now, instead I am living vicariously (and digitally) through her iMessage photos.

Palmdale was the town over from our town in Antelope Valley.
Only way to describe it:
PA - Hastings - Hawkes Bay.
Acton - Palmdale - Antelope Valley.

.

I'll be stalking her on Find Friends for the next week or so.

Expect snippets from Nina on the blog for the next ... I don't even know how long she's there for. She's having too much fun in Vegas to answer my iMessage.
They're probably driving on the wrong side of the road and holding up traffic.

3 comments:

Melissa said...

Where do they plan on hitting?

CamillaS said...

Vegas and Southern California pretty much! All in 13 days.

Liêu Á Phàm said...

Những con số được làm cách điệu to nhỏ không đồng đều là điểm nổi bật trong thiết kế của đồng hồ Curren. Mặt kính đồng hồ được làm theo kiểu nhám, hơi sần nên lúc nhìn vào đồng hồ tạo cảm giác thủ vị. Các kim phút và giờ có chất dạ quang ở giữa kim giúp người dùng có thể xem giờ bào buổi tối.
Thương hiệu nước hoa Versace có hơn 138 cửa hàng cap cấp trên toàn thế giới với thị trường trung tâm là Châu Âu và Châu Á. Riêng thị trường Trung Quốc Đại Lục đã bao gồm cả Hồng Kông và Đài Loan đã chiếm gần 31 cửa hàng trong số đó.
Những sản phẩm Crocs đầu tiền hướng đến trẻ em vì vậy những đôi giày Crocs có nhiều màu sắc với đủ hình dáng ngộ nghĩnh. Với sự tiện dụng, Crocs được làm bằng nhựa đặc biệt nhẹ, chống trượt, thoáng mát và khủ mùi mạnh mẻ, không bị ảnh hưởng bởi nước, đã làm cho giới trẻ ngày càng ưa thích những sản phẩm đến từ Crocs.
Những chiếc đồng hồ Skagen chính hãng sẽ có sự cuốn hút với vẻ sang trong mà không một điểm dư thừa. Và đặc biệt nhất là chiếc đồng hồ Skagen có thiết hế siêu mỏng để bạn có thể dễ daàng kết hợp với các loại giày tây, vest,…
Đến năm 1995, điện thoại Huawei muốn mình phát triển hơn để vươn xa về sản xuất thiết bị di động. Vào thời điểm này mảng điện thoại di động còn rất mới mẻ với người sử dụng nên tiềm năng của chúng vẫn còn là một ẩn số thế nhưng Huawei vẫn quyết định mạo hiểm và sau những cố gắng, bất chấp họ đã vươn lên trở thành một trong nhữ công ty hàng đầu về công nghệ không dây 4G.
Tất cả những chiếc đồng hồ Rado được tạo ra từ việc tổng hợp của công nghệ, thiết kế và thực tiễn. Đặc biết thành công là chiếc đồng hồ Rado Dia star được giới thiệu năm 1962 đã tạo ấn tượng đầu tiên cho người dùng thế giới về sự kết hợp trên.

Picture unload

Haven't gone completely crazy with all these lockdowns and the restrictions that come with it, but close.  The kids are growing. The chu...